Preview Mode Links will not work in preview mode

Nigel Williams, Tijdens De Rust

Voor comment or info wilnigel@me.com

Nov 30, 2018

Geen interview met Fatih Cengiz wegens opname fout (mijn schuld), wél alle details over 'Speak Right now' -UHasselt tussen 3 en 10 dec.

Gisteren in De Rare Vos in Schepdal. Ik doop vandaag nationale Horeca dag, vandaag geven we ons favourite barstaff en garçons een fooi!


Nov 29, 2018

Een herfst dip is op komst als ik nog drie dagen de zon niet te zien krijg. Gisteren in Café de Witte Raaf in Oudenaarde was heel gezellig samen met Geri La Boule, Xavier Garcia Diaz en Rik Van Geel - MC Kenneth Festjens. vanavond doen we het over in Cafe De Rare Vos in Schepdal . 


Nov 28, 2018

Effe stilstaan bij deze mooie planeet waar wij op zitten. Spijtig dat wij het zo misbruiken. Toch zijn veel mensen bezig met projecten om de schade die we veroorzaken te verminderen. Waarom naar Mars? hier zijn er mooier plekken, hou het zo.


Nov 27, 2018

Afgelopen zondag heb ik mijn tweede show in de reeks 'Tijdens De Rust' gespeeld, Rik Van Geel was een heel goede voorprogramma. Nadien is mijn griep helemaal beginnen feesten in mijn lijf, mannen met een griepje... allemaal samen OCHARME!


Nov 23, 2018

Gisteren trad ik op voor een groep IT'ers in Jodoigne, wat een toffe groep was dat zeg! Ze kunnen de wereld redden, weg met de politiek leve de algoritmes.