Preview Mode Links will not work in preview mode

Nigel Williams, Tijdens De Rust

Voor comment or info wilnigel@me.com

Sep 29, 2017

Het is vrijdag, dus doe alsof er geen morgen komt en amuseer je 48 uur, dan begint de zever opnieuw. Optreden bij de Zwaanzers. Morgen in Dadizele. Zondag in Brussel. 


Sep 27, 2017

Eén van die dagen dat ik denk 'doe maar' ! De slaven vechten onder elkaar en Keizer Burgervader lacht in zijn bedrijfsvriendelijke vuist. Het zal mij worstelen, ik ga naar Dworp om voor de 'Zwaanzers' op te treden. 


Sep 26, 2017

Bijna vergeten mijn podcast op te nemen, net voor middernacht toch gedaan. Over het feit dat Cultuur huizen stilaan enkel de tv gezichten boeken. Over Saudi Arabië dat schuchtere pogingen onderneemt om de sprong naar 2017 te maken. Abortus kwestie in Ierland, en veel veel meer maar toch maar op 15 minuten. :-)


Sep 25, 2017

Ik rant na over Donald Trump en de verwarring hij opzettelijk zaait. Over nationale hymnes en over opiniepeilingen, wie vraagt ze? wie betaalt ze? welke nut hebben die? 


Sep 24, 2017

De zon schijnt, mijn dag kan niet kapot, ondanks nucleaire oorlogsdreiging, onafhankelijkheid referenda,onvolwassen volwassenen. Maar hier is het goed, de bloembollen zijn geplant.