Preview Mode Links will not work in preview mode

Nigel Williams, Tijdens De Rust

Voor comment or info wilnigel@me.com

Aug 30, 2023

Elias is één van de 'independant' comedians Vlaanderen rijk is momenteel. Hij heeft een doe het zelf approach naar zijn carriére dat te bewonderen is, op 1 september gaat zijn eerste zaalshow 'Underdog' uitgebracht worden op Streamz, dus kijken zou ik zeggen. Elias vindt je ook op Instagram met de...


Aug 29, 2023

Gisteren was de laatste ATV vertelling, in Rumst (bij Mechelen) in openlucht en de regen viel met bakken uit de lucht, toen Piet De Praitere en mezelf begon regende het nog, maar tijdens de optreden stopte het en , navenant het weer, was er veel volk, chapeau voor allen die er waren! 

Wij hebben er van genoten. Wat een...


Aug 28, 2023

Het is alsof er een competitie is onder ons politici om hoe het 'lulligste' voor de dag te komen.


Aug 24, 2023

Don Corleone was een kleuter juf in vergelijking met Don Poetin. Republikeinen in de VS worden ranziger en ranziger, Quickie zijn vrienden zeiken op de politie, en Sander Loones doet aan zelfbediening... Maar is ook goed nieuws, op de muggen na was Hamont Achel gisteren een topavond!


Aug 23, 2023

Vanavond in openlucht optreden in Hamont-Achel. Ik vraag me af of er drugs worden gebruikt op Schlager Festivals. Is er een vergelijk tussen alcohol en andere drugs? En een paar tips voor een boek en een podcast.